El mercat francès centra la primera acció promocional del Lloret Convention Bureau d’aquest 2019

Aquesta setmana l’entitat participa en un roadshow organitzat per l’agència de representació francesa PARTANCE a les ciutats de Lió, Nantes i Bordeus

El Lloret Convention Bureau participa aquesta setmana en un roadshow organitzat per l’agència francesa PARTANCE a les ciutats de Lió, Nantes i Bordeus amb l’objectiu de promocionar l’oferta MICE de la destinació en aquest mercat internacional de proximitat.

Durant tres dies, l’entitat s’ha desplaçat a les diferents ciutats franceses on participa en unes sessions de treball amb professionals organitzadors d’esdeveniments de cada ciutat. En total, seran una quarantena els professionals francesos que s’entrevistaran amb el Lloret Convention Bureau en unes trobades que combinaran una presentació de la destinació amb una experiència gastronòmica relacionada amb els diferents territoris.

A les trobades també hi participen representants d’altres empreses especialitzades en turisme de reunions de França, Espanya, Marràqueix, Suïssa i Portugal com el Suisse Convention Bureau, el Parc Asterix Conventions & Seminaires o Ilunion Hotels.

Aquesta és la primera acció promocional del Lloret Convention Bureau del 2019 iniciant així el pla d’accions previst per a enguany, que se centrarà en tres mercats estratègics: el públic nacional, França i el Regne Unit.

En paraules de Montse Belisario, directora del Lloret Convention Bureau: ”La imatge que hi ha actualment a França de Lloret de Mar com a destinació turística està molt lligada a la part més vacacional per la qual cosa participar en accions promocionals com aquest roadshow ens permet explicar la nostra oferta especialitzada en el producte MICE als professionals d’aquest sector i enfortir el nostre posicionament de marca allà”.

 

 

Galeria

Notícies relacionades