El Costa Brava Girona Convention Bureau ha organitzat aquesta trobada adreçada a una quarantena de directors de màrqueting i organitzadors d’esdeveniments d’empreses catalanes, en la qual ha col·laborat Ferran Adrià, ambaixador de la Costa Brava
El Lloret Convention Bureau, entitat que promociona el turisme de reunions i esdeveniments a Lloret de Mar, ha participat en una sessió de networking que ha organitzat el Costa Brava Girona Convention Bureau als Jardins del Palau Robert de Barcelona.
La trobada va reunir 43 professionals d’empreses farmacèutiques, agroalimentàries, asseguradores i de comunicació que influeixen i prenen part en les decisions relatives a l’elecció de seus i espais per organitzar-hi i celebrar-hi reunions, viatges d’incentiu i jornades professionals.
En el marc de la trobada social i professional hi va col·laborar Ferran Adrià, ambaixador de la Costa Brava, que va oferir als convidats una visita exclusiva a l’exposició «elBullifoundation. Exposició Pública. Un projecte per compartir», que acull el Palau Robert fins al 27 de juliol. Tot seguit s’hi va mostrar una presentació audiovisual de l’oferta de turisme de congressos i esdeveniments de Costa Brava i Pirineu de Girona. Per acabar, el Molí Càtering de l’Escala va servir un còctel als assistents, basat en productes locals gironins, amb un tast de vins de la Ruta del Vi DO Empordà, cervesa artesana Marina de Blanes i ginebra empordanesa Nut.
El Lloret Convention Bureau hi ha assistit amb els representants de l’empresariat lloretenc següents: Evenia Hotels, hotel Santa Marta, hotel Rigat Park, Guitart Hotels i Gran Casino Costa Brava.
La trobada ha permès donar a conèixer l’oferta especialitzada de la destinació i copsar de primera mà les positives impressions dels professionals sobre la campanya de reposicionament de marca que Lloret Turisme ha portat a terme aquesta passada primavera a Barcelona i àrea metropolitana.
El mercat de proximitat, Catalunya i França, és un dels prioritaris en el pla d’accions del Lloret Convention Bureau. Les dades del 2012, en la categoria de procedència dels delegats, mostren el pes de l’àmbit català, amb un 45%, seguit de l’internacional amb un 35%, provinent sobretot de França, i un 20% de l’Estat espanyol.