Agents de viatges russos coneixeran l’oferta turística de Lloret de Mar, la Costa Brava i el Pirineu de Girona

Lloret Turisme participa en aquest acció amb un dels principals operadors russos que operen a Catalunya

Lloret 13 PLATJA DE LLORETDe l’11 al 21 de febrer, Lloret Turisme i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona participen amb l’operador turístic rus Tez Tour en les presentacions itinerants Roadshow Costa Brava, que els portaran a realitzar accions comercials en un total de cinc ciutats de Rússia.

Un total de 800 agents de viatges de les ciutats russes de Krasnojarsk, Novosibirsk, Tiumen, Iekaterimburg i Perm assistiran a les presentacions de l’oferta turística de Lloret de Mar i la destinació Costa Brava i Pirineu de Girona en general. Jordi Orobitg, regidor de Turisme, explica: “Aquestes accions ens permeten arribar directament als venedors potencials de la nostra destinació i mostrar-los un Lloret de Mar que, a banda de la seva excel·lent ubicació estratègica, clima i bellesa del seu entorn natural, ofereix un ampli ventall d’oferta en restauració, compres, cultura; és a dir un concepte de destinació vinculat a les platges urbanes, que valoren especialment”.

Juntament amb el Patronat de Turisme i Lloret Turisme, participen en les presentacions d’empreses d’allotjament de Lloret de Mar com el Rigat Park & Spa Hotel, Guitart Hotels, H·TOP Hotels i Samba Hotels.

L’operador turístic Tez Tour va tenir l’any passat un volum de 125.000 turistes que viatjaren a Catalunya, dels quals 30.000 varen passar per la Costa Brava.

 

Notícies relacionades