Arriba la segona edició del “Trofeu Ciutat de Lloret”

Es tracta d’un obert de tennis masculí i femení

catalunya-tennis-resort

 

 

 

Del 4 al 6 de setembre, el Catalunya Tennis Resort, acollirà la segona edició del “Trofeu Ciutat de Lloret”, un obert de tennis masculí i femení que compta amb una prova federada i una prova amateur.

El “Trofeu Ciutat de Lloret” està inclòs en el Circuit d’Oberts de Girona que publica la delegació de Girona a l’agenda de la Federació Catalana de Tennis.

En total està prevista la participació d’uns 40 jugadors de la província de Girona i Barcelona i la dotació en premis ascendeix a 300€.

El preu d’inscripció és de 20€. Tots els interessats es poden inscriure, abans del 2 de setembre, a la web www.catalunyatennisresort.com o per correu electrònic a info@catalunyatennisresort.com

El turisme esportiu és un dels principals productes turístics en alça a Lloret de Mar i amb aquestes aliances amb altres municipis i empreses es dona a conèixer el potencial de tot el territori i la proximitat entre instal·lacions.

L’any 2013 varen passar pels equipaments esportius de Lloret de Mar 21.343 esportistes i 13.247 acompanyants, la qual cosa representa més de 34.000 viatgers pels quals la seva motivació de viatge és participar en una competició o estada esportiva.

Aquestes xifres corresponen a un total de 229 esdeveniments, principalment estades esportives, que representen el 70%, seguits dels torneigs privats i les competicions oficials.

Notícies relacionades