El Lloret Convention Bureau present a la fira internacional IBTM de Barcelona

Durant aquests dies Lloret de Mar acull també un congrés científic internacional sobre posicionament i navegació amb més de 100 participants provinents de diferents països del món

El Lloret Convention Bureau participa aquesta setmana a la fira IBTM, que té lloc a Barcelona del 30 de novembre al 2 de desembre. La fira IBTM recupera enguany el format presencial després que l’any passat es dugués a terme virtualment degut a la pandèmia de la Covid19.

La fira IBTM funciona amb un servei de cites prèvies programades i el Lloret Convention Bureau arriba amb més d’una vintena d’entrevistes tancades amb diferents organitzadors professionals d’esdeveniments així com trobades amb col·laboradors del sector amb l’objectiu de planificar accions de promoció i comercialització de cara al 2022.

El Lloret Convention Bureau, que disposa d’un espai dins l’estand de Catalunya, ha comptat també amb la presència de diversos representants d’empreses membres com són Evenia Hotels, L’Azure, o Hotel Rigat Park,  que també s’han desplaçat fins a la fira per dur a terme diferents reunions amb els professionals internacionals assistents. Aquesta acció promocional internacional coincideix amb un congrés científic impulsat per la Universitat Oberta de Catalunya que s’està duent a terme aquests dies al Palau de Congressos Olympic de Lloret de Mar; es tracta del 11th International Conference on Indoor Positioning and Indoor Navigation que compta amb 114 participants presencials i 80 online especialitzats en l’àmbit del posicionament i la navegació i el seu desenvolupament. A més, la setmana passada, Lloret de Mar també va acollir el Congrés Mundial de Turisme Esportiu organitzat per l’Organització Mundial de Turisme (OMT) i l’Agència Catalana de Turisme (ACT), que va comptar amb més de 600 participants (presencials i online) provinents de 21 països.

En paraules de Montse Belisario, directora del Lloret Convention Bureau, “La IBTM és una fira de referència i poder recuperar la presencialitat ens permet reprendre el contacte directe amb organitzadors, crear noves oportunitats de negoci per Lloret de Mar i els nostres membres i reforçar llaços amb clients ja fidelitzats. A més, el fet que coincideixi amb unes setmanes de gran activitat de turisme de reunions a la destinació ens dona força i arguments de venda”.

La fira IBTM és una de les principals fires internacionals de la indústria de reunions i compta amb professionals de més de 72 països. Enguany l’organització ha anunciat que s’han assolit el mateix número de cites programades que l’any 2019, abans de la pandèmia, i que el 42% dels Hosted Buyers confirmats són nous en la cartera IBTM. Durant aquests tres dies els assistents també poden participar en un complert programa formatiu amb novetats d’actualitat i solucions innovadores en l’àmbit del turisme de reunions i esdeveniments amb temàtiques com: tendències i tecnologia; gamificació i compromís; el futur de la planificació d’esdeveniments (sostenibilitat, seguretat i recolzament governamental) i desenvolupament professional i personal, entre d’altres.

Galeria

Notícies relacionades

Lloret de Mar es reuneix amb el Secretari d’Estat de Turisme en el marc de una reunió de treball de l’Aliança de Municipis Turístics de Sol i Platja