El Lloret Convention Bureau reprèn la seva activitat promocional aquest inici de desembre

Ha participat a la fira IBTM World en un format virtual i en una trobada amb professionals a Madrid

El Lloret Convention Bureau ha reactivat amb intensitat la seva activitat promocional aquest inici de desembre participant en dues accions amb organitzadors d’esdeveniments professionals de diferents països.

Després d’uns mesos en què el sector MICE ha vist reduïda dràsticament la seva activitat per la crisi sanitària de la covid-19, des del Lloret Convention Bureau se segueix treballant i participant en accions per promocionar la destinació en el segment del turisme de reunions amb vista a la reactivació de l’activitat híbrida presencial prevista per al proper any.

A principis de mes, l’entitat va assistir a la trobada Connecta, que va organitzar Eventoplus al Rastro de Madrid. L’esdeveniment va comptar amb la participació d’una trentena d’organitzadors d’esdeveniments de la capital espanyola i va permetre al Lloret Convention Bureau dur a terme una presentació sobre l’oferta especialitzada de la destinació en el segment MICE i les mesures de prevenció desenvolupades a Lloret de Mar per fer front a la covid-19. També es va aprofitar l’estada a Madrid per visitar les oficines de dues agències organitzadores d’esdeveniments.

La setmana passada, també va participar a la fira IBTM World, que enguany s’ha organitzat de forma virtual. Es tracta d’un dels principals esdeveniments del sector MICE internacional que habitualment té lloc a Barcelona, però que amb la nova situació es va traslladar a un format virtual. En aquest nou entorn, el Lloret Convention Bureau va tancar una trentena d’entrevistes amb organitzadors d’esdeveniments a nivell internacional, especialment europeus, i una vintena de contactes amb els quals es reprendran les converses en les properes setmanes.

En paraules de Montse Belisario, directora del Lloret Convention Bureau: “La trobada de Madrid ha representat la primera acció promocional presencial que fem des del febrer en el mercat nacional i hi hem copsat moltes ganes de reactivar els esdeveniments presencials nacionals de cara al segon semestre del 2021”. Pel que fa a la fira IBTM, destaca: “Per nosaltres era important no deixar passar la possibilitat de participar en aquesta fira de referència que ens permet reunir-nos amb nous professionals i reprendre contactes especialment en un any que ha estat molt difícil per al nostre sector.”

Dins el mateix context de seguir treballant per a la reactivació del turisme de reunions a Lloret, el Lloret Convention Bureau ha programat per avui, juntament amb Eventoplus, una formació per als seus membres per compartir les últimes tendències en el sector i debatre sobre les perspectives de futur per a l’any vinent per ajudar-los a estar més preparats per a la reactivació de l’activitat MICE.

Galeria

Notícies relacionades

Lloret de Mar es reuneix amb el Secretari d’Estat de Turisme en el marc de una reunió de treball de l’Aliança de Municipis Turístics de Sol i Platja