El mercat britànic es manté com un dels principals mercats emissors de Lloret de Mar aquest 2018

La radiografia d’aquest mercat elaborada amb l’eina d’intel·ligència turística de Mabrian Technologies mostra un públic satisfet amb la destinació i interessat en els productes de sol i platja, actiu, oci nocturn, cultura i gastronomia

Lloret de Mar, a través de Lloret Turisme, participa aquesta setmana a la fira World Travel Market de Londres que té lloc a la capital britànica del 5 al 7 de novembre amb l’objectiu de seguir col·laborant amb els operadors turístics del Regne Unit que programen habitualment aquesta destinació de la Costa Brava.

Durant el 2018* Lloret de Mar ha rebut ja 86.145 viatgers de procedència britànica, una xifra que s’apropa als 87.676 viatgers que van visitar la destinació durant el 2017 i que manté la importància d’aquest mercat per a la destinació, un públic amb una marcada temporalitat que se centra entre els mesos d’abril i setembre durant els quals realitzen el 85% de les seves estades.

A través de la nova eina d’intel·ligència turística desenvolupada per Mabrian Technologies, de la qual Lloret de Mar disposa des de principis d’any, s’ha dut a terme una radiografia del perfil del turista que visita la destinació que permet conèixer les principals demandes d’aquest mercat.

S’observa, així, que el visitant britànic mostra una alta satisfacció global de la destinació amb una puntuació de 83,7 punts sobre 100 amb un interès principal pel producte de sol i platja complementat amb altres productes com l’actiu, l’oci nocturn, la cultura i la gastronomia. Pel que fa a la satisfacció dels productes turístics, destaquen les activitats relacionades amb el turisme actiu i natural, i l’oferta específica familiar i en la franja més baixa de satisfacció s’hi situen l’oci nocturn i la gastronomia.

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme: ”Segons les dades de què disposem, el turista britànic és un dels públics que més s’avancen en la compra de les vacances d’estiu i comencen a reservar durant el mes de gener, pel que és important començar a treballar des d’ara mateix per planificar la propera temporada. Tot i que és un mercat que tradicionalment ha arribat a Lloret de Mar contractant paquets turístics, augmenten els viatges organitzats de forma independent, un fet que afavoreix l’interès per altres productes més enllà del tradicional sol i platja fet pel qual ja ens hem preparat organitzant diverses activitats en anglès com visites guiades al patrimoni cultural, tallers infantils i activitats de turisme actiu”.

La fira World Travel Market és l’esdeveniment anual més important d’àmbit mundial dedicat al sector turístic. Per a aquesta edició, s’espera l’assistència de més de 51.000 professionals del sector turístic i la presència de més de 5.000 expositors de 185 països d’arreu del món. Lloret Turisme hi participa acompanyat d’altres empreses amb presència a Lloret de Mar com Guitart Hotels, Don Juan Hotels, Aqua Hotels, Garbí Hotels, H·Top Hotels, Rosamar Hotels, Alegria Hotels, Evenia Travel Services i Traveltec; i del Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona i de l’Agència Catalana de Turisme.

(*) Dades fins a 20 de setembre de 2018

Galeria

Notícies relacionades