La nova directora general de Turisme de Catalunya visita Lloret de Mar per conèixer el seu pla de reconversió turística

Lloret Turisme va coordinar el programa que va incloure la visita a dos establiments hotelers que han fet una reforma integral els darrers anys i una trobada amb representants del sector turístic lloretenc als Jardins de Santa Clotilde

Marta Domènech, la nova directora general de Turisme de la Generalitat de Catalunya, i el director dels Serveis Territorials d’Empresa i Treball a Girona, Joan Martí, van visitar ahir Lloret de Mar per conèixer sobre el terreny el pla de reconversió turística del municipi.

Lloret Turisme va coordinar el programa que es va iniciar amb una presentació sobre les principals actuacions del projecte de reconversió turística de la destinació que va anar a càrrec de l’alcalde de Lloret de Mar, Jaume Dulsat, acompanyat dels regidors del Pla Operatiu, Jordi Orobitg i Cristian Fernàndez; el vicepresident de la Mesa Empresarial del Turisme de Lloret de Mar, Enric Dotras i la gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan. Posteriorment es va fer una visita a l’Hotel L’Azure, un hotel de quatre estrelles superior inaugurat recentment i que ha realitzat una reforma integral amb una inversió de més de 35’5 milions d’euros.

L’Hotel L’Azure tenia previst obrir el darrer mes de març però va posposar l’obertura fins aquest passat 18 de juny degut a la pandèmia. Amb 411 habitacions i orientat als perfils Adults Only i familiar recentment ha rebut la certificació en turisme esportiu i en turisme familiar per part de l’Agència Catalana de Turisme.

La directora general de Turisme també va fer un recorregut pel principal eix comercial i pel centre de la població i va fer una visita a l’Hotel Delamar, un establiment hoteler que l’any 2016 va fer una inversió de prop de 9 milions d’euros i es va convertir en un punt d’inflexió en l’aposta del sector privat per la reconversió hotelera. L’alcalde de Lloret de Mar, Jaume Dulsat, ha explicat que “amb les visites als establiments i la posterior trobada amb el sector privat, hem pogut mostrar a la directora general de turisme de Catalunya el gran esforç que està fent la destinació els darrers anys per reinventar-se i transformar-se; un projecte d’èxit que es basa en la col·laboració publico-privada”. L’alcalde també ha remarcat que “encara queda molta feina per fer i en aquest sentit la visita de la directora general de turisme de Catalunya ens ha permès explicar en primera persona les necessitats que tenim per poder fer la transformació definitiva com a destinació turística”.

La visita de la directora general de Turisme de la Generalitat de Catalunya va finalitzar amb una trobada amb el sector turístic professional als Jardins de Santa Clotilde, on varen poder compartir experiències i inquietuds i durant la qual va explicar quina és la línia de treball que vol marcar i quines són les seves prioritats més immediates, principalment vinculades a la consecució dels Fons Next Generation EU.

Galeria

Notícies relacionades

El Lloret Convention Bureau promociona l’oferta MICE de la destinació en el mercat nacional participant en tres trobades amb agències organitzadores d’esdeveniments