Lloret acull el XVè Open International de Catalunya amb 144 participants

S’ha disputat al Golf Lloret Pitch & Putt i és una competició inclosa dins del calendari europeu de la FIPPA (Federació Internacional de Pitch&Putt)

El Golf Lloret Pitch & Putt de Lloret de Mar va acollir el passat cap de setmana, 23 i 24 d’abril, la XV edició de l’Open Internacional Catalunya; una competició del calendari de la FIPPA (Federació Internacional de Pitch & Putt) on varen participar 144 jugador/es de diferents nacionalitats (irlandesos, holandesos, andorrans, gallecs, noruecs, britànics, bascos, francesos, suïssos i catalans). Els jugador/es catalans que hi participaven havien superat la fase prèvia que es va disputar el cap de setmana anterior.

Els dos guanyadors finals de la categoria masculina i femenina varen ser, Oriol Mas i Encarna Robledo, nascuts a Lloret de Mar, i que revaliden el títol aconseguit a l’any 2021.

L’entrega de trofeus va comptar amb la presència, entre d’altres, de Víctor Moscatel president de la FIPPA; Anna Julià, Representant Territorial d’Esports de les Comarques Gironines de la Generalitat de Catalunya i Anna Garcia-Castany, Regidora d’Esports de l’Ajuntament de Lloret de Mar.

Ariadna Pallàs, directora de Golf Lloret P&P va voler “agrair especialment la col·laboració de l’Ajuntament de Lloret i la Federació Catalana de Pitch & Putt, la dedicació del seu equip i el bon ambient entre els jugadors, els grans protagonistes”.

Galeria

Notícies relacionades