Lloret de Mar participa en diferents accions promocionals de turisme esportiu

El cap de setmana Lloret Turisme va assistir a la Copenhagun Bike Show i la setmana que ve participarà a la International Sports Convention de Londres

Coincidint amb una alta afluència d’estades esportives i competicions nacionals i internacionals a les instal·lacions esportives de Lloret de Mar (9.996 esportistes i 546 equips de febrer a abril), Lloret Turisme continua treballant per consolidar el posicionament en turisme esportiu a nivell internacional amb la participació en diferents accions promocionals com són la presència en fires i fòrums especialitzats o les visites en destinació d’operadors turístics del segment esportiu.

El cap de setmana passat Lloret Turisme va assistir per segona vegada a la Copenhagen Bike Show, una fira especialitzada en ciclisme amb 14.000 assistents, on va poder donar a conèixer les rutes i l’oferta especialitzada de la destinació en allotjament i serveis per als cicloturistes. Els propers 23 i 24 de març l’ens de promoció turística participarà activament a la International Sports Convention de Londres, un esdeveniment dirigit als professionals de l’esport considerat “the meeting place for the business of sport” amb més de 100 ponents confirmats i 1.500 inscrits.

A més avui Lloret de Mar acull un famtrip de l’operador turístic holandès “Trainingkamps.com” especialitzat en estades d’entrenament i esdeveniments, que ha vingut a conèixer de primera mà l’oferta de Lloret de Mar, especialment per les modalitats de futbol, natació, atletisme i ciclisme. Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme, explica que “el programa que hem preparat inclou la visita a les instal·lacions i també a hotels especialitzats en aquest segment ja que aquesta professionalització de tota la destinació és un dels trets que ens diferencien de la competència. Donada la reactivació del turisme esportiu, durant aquest trimestre hem reprès de manera intensiva el pla d’accions i les accions promocionals específiques previstes per a aquest producte” La setmana vinent Lloret de Mar acollirà un altre famtrip, en aquest cas de Vélo Expérience, un operador turístic francès especialitzat en ciclisme de carretera. Ambdós famtrips es porten a terme en coordinació amb el Club de màrqueting de Turisme Esportiu del Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona del qual Lloret Turisme és membre.

Actualment Lloret de Mar compta amb 14 hotels i 2 agències especialitzades certificats en turisme esportiu.

Galeria

Notícies relacionades