Lloret de Mar promociona el turisme de reunions i esdeveniments a França

El Lloret Convention Bureau du a terme diferents visites comercials a Lyon

El Lloret Convention Bureau s’ha desplaçat fins a França per dur a terme diferents visites comercials a la ciutat de Lyon; concretament s’han realitzat entrevistes individualitzades a diferents empreses i agències especialitzades per a presentar l’oferta de turisme de reunions i esdeveniments de Lloret de Mar.

Lyon és la tercera ciutat més poblada de França, representa la segona àrea urbana del país i avui en dia és un important centre industrial especialitzat en industries químiques, farmacèutiques i biotecnològiques. Amb la posada en funcionament del les noves rutes del tren d’alta velocitat que enllacen la província de Girona amb França, es posiciona com un centre important per a captar clients potencials en el segment del turisme de reunions.

Amb aquesta acció promocional el Lloret Convention Bureau continua amb la seva estratègia de promoció en mercats de proximitat, especialment el francès, on els organitzadors de congressos, reunions i esdeveniments tenen un especial interès en Lloret que ve motivat pel progressiu coneixement de l’oferta especialitzada en aquest àmbit, l’accessibilitat, l’agradable climatologia i la bona relació qualitat-preu.

Durant la tardor, el Lloret Convention Bureau realitzarà altres accions promocionals pel mercat francès, concretament participarà en una jornada inversa que es durà a terme del 19 al 21 de setembre a Sevilla; organitzarà un viatge de familiarització que portarà a Lloret diferents organitzadors francesos per conèixer l’oferta en primera persona i realitzarà tota una sèrie de visites comercials a Toulouse i Montpellier.

Notícies relacionades