Lloret de Mar proposa un gran ventall d’experiències a l’aire lliure com visites guiades, gimcanes familiars, ioga i marxa nòrdica per a aquesta Setmana Santa

La destinació amplia l’oferta d’activitats disponible pensant en el públic català de proximitat

Lloret de Mar presenta per a aquesta Setmana Santa una àmplia agenda d’activitats amb propostes culturals, familiars i de turisme actiu, salut i benestar per animar al públic català a visitar la destinació.

A partir de demà dissabte i durant tota la Setmana Santa, es podrà gaudir de diferents activitats com: sortides de marxa nòrdica pel camí de ronda, sessions de ioga al costat del mar, visites guiades per conèixer el llegat indià de la vila, gimcanes fotogràfiques familiars al poblat ibèric del Turó Rodó i una gimcana de pistes per descobrir la fauna i la flora dels Jardins de Santa Clotilde en família.

Totes les activitats es faran respectant les mesures sanitàries vigents i en grups reduïts per garantir la seguretat de tots els participants.

Per a promocionar aquestes activitats i tota l’oferta turística de la destinació que es troba disponible durant la Setmana Santa, Lloret Turisme ha posat en marxa aquesta setmana una campanya de promoció digital que sota l’eslògan “Ganes de primavera. Ganes de veure’t” anima els visitants de Catalunya a fer una escapada a Lloret de Mar (https://mylloret.lloretdemar.org/ca/ganes-de-veuret-a-lloret-de-mar).

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme: “L’ampliació del perímetre l de mobilitat permesa feta les últimes setmanes ens ha portat a preparar aquest programa d’activitats amb propostes culturals, familiars i de turisme actiu pensades per al públic català de proximitat. Són unes propostes de valor que complementen l’oferta d’allotjament, gastronomia, comerç i oci que tindrem oberta durant la Setmana Santa a la destinació i que faran que els nostres visitants puguin disposar de moltes possibilitats per conèixer i gaudir del nostre patrimoni i del nostre espectacular entorn natural”.

El detall de totes les activitats programades així com els horaris i els preus es poden consultar en el web www.lloretdemar.org.

Galeria

Notícies relacionades

El Lloret Convention Bureau promociona l’oferta MICE de la destinació en el mercat nacional participant en tres trobades amb agències organitzadores d’esdeveniments