Lloret de Mar torna a activar la campanya ‘Selvatans, ganes de canviar de vistes?’ per atreure als visitants de la comarca

Els visitants que facin una consumició als restaurants, bars i cafeteries del municipi o adquireixin productes a establiments comercials no essencials podran entrar gratuïtament als equipaments culturals del MOLL (Museu Obert de Lloret)

L’Ajuntament de Lloret de Mar i Lloret Turisme tornen a reactivar la campanya “Selvatans, ganes de canviar de vistes?” per atreure l’atenció dels veïns i veïnes de la comarca de la Selva ara que es torna a restringir la mobilitat a l’àmbit comarcal.

La campanya convida els selvatans a venir a Lloret de Mar i, com detalla la regidora de Bars i Restaurants i Comerç, Lara Torres, “mostrant el tiquet d’una consumició feta a qualsevol dels restaurants, bars i cafeteries de Lloret de Mar o establiments comercials no essencials podran entrar gratuïtament, el mateix dia, als equipaments culturals que integren el Museu Obert de Lloret. Uns equipaments culturals que inclouen, per exemple, les restes arqueològiques del Turó Rodó, amb una espectacular panoràmica sobre la platja de Lloret de Mar; el Museu del Mar, per conèixer el passat indià del municipi, o els Jardins de Santa Clotilde, inclosos dins la Ruta Europea de Jardins Històrics, recentment catalogats Itinerari Europeu pel Consell d’Europa, entre d’altres.

En paraules de l’alcalde de Lloret de Mar, Jaume Dulsat: “Hem reactivat aquesta campanya perquè va tenir molt bona rebuda quan la vàrem llençar el passat mes de febrer. Lloret de Mar té un ric patrimoni natural i cultural i ara és un bon moment perquè els selvatans la descobreixin ”. Uns dos-cents veïns i veïnes de la Selva varen gaudir d’aquesta promoció que va durar tres setmanes.

A banda d’aquesta campanya Lloret de Mar també amplia les seves propostes per gaudir a l’aire lliure amb les activitats de Marxa Nòrdica (dissabtes, de 10h a 12h, fins el 29/05/2021), la visita guiada Ruta Indiana (dissabtes ,de 10h a 11.30h, fins 31/10/2021) i les gimcanes familiars “L’enigma dels Jardins” (dissabtes, de 10h a 11.30h, fins el 24/04) i “Enigma del bosc” (dissabtes, de 10h a 11.30h, fins 31/05/2021).

Al web de Lloret Turisme (www.lloretdemar.org) s’hi pot trobar tota l’oferta disponible actualment, que inclou propostes d’allotjament, de restauració, comercial i d’activitats de lleure.

La comarca de la Selva està formada per 34 municipis i un total de 117.617 habitants segons dades de l’Institut Català d’Estadística de Catalunya de l’any 2020.

Galeria

Notícies relacionades