Lloret explica la seva història a través de la gastronomia

El restaurant Freu de l’Hotel Guitart Monterrey ha preparat un menú especial per la revetlla de Santa Cristina

Freu_passportEl Freu ha preparat un menú especial per la revetlla de Santa Cristina com a part de la seva proposta Freu World Tour 2014.

El Freu World Tour són set nits temàtiques centrades en diferents tradicions culinàries, nacionals i internacionals, una mena de viatge gastronòmic de set parades que varen iniciar el passat 23 de juny amb Sant Joan, seguint amb un viatge per Itàlia l’11 de juliol i que enguany, com a novetat, també inclou Lloret.

En paraules de la direcció: “Volíem que aquest recorregut gastronòmic inclogués una parada a casa amb un menú festiu que, el dia 23 de juliol, combinarà els productes de la zona i la història de Lloret tot celebrant Santa Cristina. Així s’hi trobaran originals propostes com el daiquirí del Floridita, la roca de mar de sa Caleta, la fritada de peix de teranyina amb maionesa de fonoll del Condado del Jaruco i l’arròs de l’art 2014. El celler ofereix vins de l’Empordà, l’Espelt Vinivi negre 2012 o bé l’Espelt Vailet 2013 blanc, per acompanyar el sopar. El preu del menú és de 45€.

Posteriorment, aquest World Tour continuarà les nits següents amb Andalusia l’1 d’agost, un viatge pel Mediterrani el 22 d’agost, un World Tour el 5 de setembre i una última parada per Halloween.

Notícies relacionades