Lloret de Mar promociona l’oferta esportiva outdoor de la destinació a l’Expo Sports Outdoor de Barcelona

Divendres i dissabte, Lloret Turisme va participar a la fira, a la qual assisteixen els participants a la Zurich Marató de Barcelona

Lloret Turisme ha participat aquest cap de setmana passat a la fira Expo Sports Outdoor a Barcelona, un espai on els participants a la Zurich Marató de Barcelona van a recollir el dorsal i a informar-se sobre la cursa. La fira, a més de rebre els més de 17.000 inscrits que ha tingut la cursa aquest any, també està oberta al públic general i en aquesta edició ha rebut més de 60.000 visitants al llarg de les dues jornades de divendres i dissabte.

Lloret Turisme va aprofitar aquest espai per promocionar l’oferta esportiva outdoor de la destinació en disciplines com running, ciclisme o natació. Com a novetat, es va estrenar la nova publicació Lloret Running, que incorpora cinc rutes recomanades on practicar aquest esport i un calendari amb els esdeveniments específics que poden ser d’interès per als practicants d’aquesta disciplina com: l’Iron Kids del 5 de maig, la Swim Run dels dies 2 i 3 de juny, la Lloret Night Trail del 14 de juliol i la Cursa de Nadal que es farà el 23 de desembre.

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme: “Aquest any Lloret de Mar s’ha proposat obtenir la certificació de l’Agència Catalana de Turisme en la disciplina de triatló. Per aconseguir-ho estem estructurant tota l’oferta especialitzada en running per complir els requisits que sol·licita l’ACT i complementar així l’oferta que ja tenim de ciclisme i natació”.

La propera acció promocional de l’oferta de turisme esportiu de Lloret de Mar serà aquest mateix vespre en una presentació del Lloret Cycling Weekend que es farà a la ciutat de Madrid.

Galeria

Notícies relacionades