Lloret de Mar proposa activitats culturals, gastronòmiques i de turisme actiu per a aquest mes d’octubre

Visites guiades, sortides de marxa nòrdica pel camí de ronda i jornades gastronòmiques són algunes de les propostes per a aquesta tardor

Lloret de Mar, 1 d’octubre de 2021.– Lloret de Mar proposa per a aquest mes d’octubre un seguit d’activitats culturals, gastronòmiques i de turisme actiu per descobrir el patrimoni natural i cultural de la destinació. Durant tot el mes es podrà gaudir de diferents visites guiades, sortides de marxa nòrdica, tallers i altres activitats per a tots els públics.

Ja aquest primer cap de setmana (dies 2 i 3 d’octubre) Lloret se sumarà a la celebració del 21è Cap de Setmana Ibèric amb una jornada de portes obertes al Jaciment de Puig de Castellet, a Can Saragossa i al Poblat Ibèric del Turó Rodó, on tindran lloc també diferents tallers familiars.

El següent cap de setmana (8, 9 i 10 d’octubre) el municipi també participarà a les Jornades Europees de Patrimoni amb jornades de portes obertes i diferents visites guiades gratuïtes a tots els espais patrimonials que formen part del Museu Obert de Lloret com els Jardins de Santa Clotilde, el Museu del Mar o el Cementiri Modernista entre d’altres.

La proposta cultural per als dissabtes d’octubre a les 10 h és la Ruta Indiana amb entrada a la Casa Museu de Can Font, una activitat que s’ha ampliat durant el pont del Pilar amb sortides el dilluns dia 11 i el dimarts dia 12. Els diumenges d’aquest mes a les 11 h també es podrà gaudir d’una visita guiada als Jardins de Santa Clotilde que finalitzarà amb una petita audició d’havaneres.

Per descobrir la natura i el paisatge lloretenc, s’han programat diferents activitats de turisme actiu com són les sortides de marxa nòrdica pel camí de ronda els dissabtes 2, 9, 23 i 30 a les 10 h del matí i una nova sortida guiada pels boscos de Lloret amb el títol “Lloret, terra de llorers” per conèixer les característiques del paisatge lloretenc el diumenge dia 10 a les 10 h.

La gastronomia també serà protagonista aquest mes amb la recuperació de les Jornades gastronòmiques de l’arròs que tindran lloc del 2 d’octubre al 3 de novembre i on hi participaran 18 establiments del municipi.

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme: “L’octubre és un mes ideal per visitar Lloret de Mar, descobrir molts dels nostres espais naturals i patrimonials i gaudir de la gastronomia. Ens espera un mes d’octubre amb activitats cada cap de setmana i durant el pont del Pilar i, a més, recuperarem les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs; tot plegat perquè qui vulgui fer una escapada i visitar casa nostra hi trobi propostes de valor que li permetin gaudir al màxim del nostre entorn”.

Notícies relacionades