Lloret de Mar torna a la World Travel Market de Londres

La principal fira de turisme professional europea ha tingut lloc de l’1 al 3 de novembre i ha permès a la destinació copsar les perspectives per a la temporada 2022

Lloret de Mar, a través de Lloret Turisme, ha assistit aquesta setmana a la principal fira professional europea de turisme, la World Travel Market, que ha tingut lloc a Londres de l’1 al 3 de novembre.

Enguany la fira ha reprès el seu format presencial habitual (l’edició del 2020 es va celebrar virtualment) i Lloret Turisme ha tornat a la capital britànica per participar en la primera gran fira professional de la temporada, dins l’estand de Catalunya i juntament amb el Patronat de Turisme Costa Brava Girona.

Han estat tres dies de fira durant els quals Lloret Turisme ha dut a terme diferents reunions per promocionar l’oferta turística de la destinació, estudiar possibles col·laboracions i copsar les perspectives del mercat britànic per a la temporada 2022. Així, l’entitat s’ha entrevistat amb diferents operadors turístics com Jet2Holidays i TUI, portals de viatges com Travel Republic o Last Minute, mitjans de comunicació i empreses de representació entre d’altres.

En paraules de Jaume Dulsat, alcalde de Lloret de Mar i vicepresident del Patronat de Turisme Costa Brava Girona: “La WTM és una cita obligada del sector turístic a escala mundial en la qual podem prendre el pols de l’evolució del mercat britànic i copsar com es presenta la temporada 2022”. També afegeix que les previsions per a l’any vinent, sempre que la pandèmia ho permeti, “són bones”. I que “els operadors turístics preveuen tornar a xifres de 2019”.

Diferents empreses lloretenques també s’han desplaçat fins a la capital britànica per participar a la fira com Evenia Hotels, H·TOP Hotels Group i AQUA Hotel Grup.

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme: “En aquesta edició hem tornat a copsar molt d’interès per la nostra destinació per part del públic britànic, que està desitjant reprendre els seus viatges internacionals després de 19 mesos de pandèmia. Caldrà esperar, però, a veure l’evolució de la COVID-19 en els propers mesos i també de la represa de les connexions aèries per tal que els visitants britànics puguin arribar al nostre territori i confirmar, així, la recuperació d’aquest mercat”.

El mercat britànic ha estat tradicionalment un dels principals mercats emissors de Lloret de Mar. L’any 2019 es va situar com al tercer mercat emissor amb 121.142 viatgers britànics allotjats a Lloret de Mar, fet que va representar gairebé un 9,3% sobre el total de viatgers que va rebre aquell any la destinació (1.303.651).

Galeria

Notícies relacionades