Lloret Turisme assisteix a la fira turística d’autocaristes RDA

Es tracta de la principal fira professional del sector autocarista europeu

RDADes de l’any 1975 la fira turística RDA de Colònia (Alemanya) és una referència per tot el sector autocarista europeu que la considera una cita obligada per realitzar contactes professionals i per a conèixer les darreres tendències de mercats i destinacions turístiques.

Enguany la RDA arriba a la seva 40 edició amb unes xifres estables de més de 14.000 visitants professionals.

L’alcalde de Lloret de Mar, Romà Codina i el regidor de turisme, Jordi Orobitg, junt amb tècnics de Lloret Turisme  i el Patronat de Turisme Costa Brava, han acompanyat a empresaris lloretencs i s’han reunit amb diversos operadors alemanys que treballen amb Lloret de Mar i la Costa Brava.

En paraules de Jordi Orobitg, regidor de turisme “el sector autocarista continua essent important per Lloret de Mar, no només pel mercat alemany sinó per tots els mercats centre europeus”.

Els viatges en autocar són un dels primers viatges en grup que es varen organitzar cap a Lloret i la Costa Brava quan els viatges en avió encara tenien uns preus molts elevats; l’entrada de línies de baix cost va provocar una davallada d’aquest tipus de viatge però els darrers anys les tendències mostren una millora com explica l’Alcalde de Lloret de Mar, Romà Codina “aquest sector s’ha anat reiventant amb propostes interessants com l’operador Ostwest Reisen que combina els viatges en tren i autocar a la nostra destinació”. També ha remarcat la important inversió realitzada per aquest sector “amb uns autobusos que estan equipats amb les tecnologies més modernes i ofereixen gran confort i comoditat”.

El client autocarista arriba a Lloret de Mar  durant tot l’any provinent especialment de França i Nord d’Europa; durant els mesos de temporada baixa són especialment parelles de mitjana edat i gent gran i durant els mesos d’estius es pot trobar tot tipus de públic, des de parelles joves a gent gran. L’estada es situa en uns 7 dies.

 

Notícies relacionades