Lloret Turisme du a terme diferents accions promocionals amb prescriptors internacionals

Periodistes i bloguers visiten Lloret de Mar per conèixer l’oferta turística i cultural de la destinació

Lloret de Mar ha rebut aquestes últimes setmanes la visita de diferents prescriptors internacionals que han vingut del Regne Unit, Alemanya i dels països de l’est per conèixer l’oferta turística i cultural de la destinació.

Amb l’objectiu de conèixer l’oferta familiar especialitzada de Lloret, el 31 de maig va desplaçar-se fins a Lloret el periodista anglès Chris Wright acompanyat de la seva filla per escriure un reportatge per a l’operador turístic britànic Thomas Cook. Durant la seva estada a Lloret van poder gaudir d’una estada al parc aquàtic Water World, fer una visita guiada al patrimoni de Lloret i degustar un menú gastronòmic aprofitant que encara estaven en marxa les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs de Lloret del mes de maig.

Procedents de Belfast, quatre periodistes van visitar també Lloret de Mar a mitjan juny per promocionar la destinació amb motiu de la inauguració d’un nou vol directe des de Belfast fins a Girona que la companyia Jet2.com ha programat aquesta temporada. Els periodistes van mostrar el seu interès pel llegat indià de Lloret, i les platges i la costa de la població.

El llegat indià també va ser el protagonista el cap de setmana passat quan, coincidint amb la celebració de la Fira dels Americanos, un grup de vuit periodistes procedents dels països de l’est que es trobaven recorrent les comarques gironines van visitar Lloret. Durant la seva visita a la localitat van fer diferents rutes culturals que els van portar a descobrir els Jardins de Santa Clotilde i el patrimoni indià de la vila. Aquesta acció va coincidir amb la visita a Lloret de la bloguera alemanya Nicole Biarnes, del blog www.freibeuter-reisen.org, especialitzada en turisme cultural, que també va visitar la fira i el patrimoni indià, alhora que va conèixer la història del lloretenc Constantí Ribalaigua, famós bàrman i antic regent del bar Floridita de l’Havana, que va inventar la recepta del daiquiri gelat.

La setmana que ve està programada la visita d’una redactora del portal Kamaleon Viajes, que es desplaçarà a Lloret per fer un reportatge sobre la destinació.

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme: “Cada any rebem la visita de nombrosos periodistes i bloguers internacionals que generen contingut sobre Lloret en mitjans de comunicació i a internet, i ens ajuden a donar a conèixer la nostra oferta turística i cultural. Estratègicament ens interessa molt que els prescriptors ens visitin i puguin descobrir de primera mà i a fons tot el que Lloret ofereix com a destinació global i tots els canvis que han tingut lloc en els últims anys.” I afegeix: “Per a nosaltres també és important que el sector turístic de Lloret, com a prescriptors locals, també conegui el patrimoni cultural de la vila i és per això que aquest juny hem organitzat quatre visites guiades només per a professionals turístics per facilitar-los que coneguin espais com Can Font o el Turó Rodó, i els puguin recomanar als seus clients”.

Galeria

Notícies relacionades