Lloret Turisme es promociona a Polònia

Es tracta d’un mercat que coneix bé la destinació i valora molt positivament l’oferta per al segment familiar i adults only

Del 16 al 19 de maig, Lloret Turisme ha participat juntament amb el Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona, i l’Agència Catalana de Turisme a l’acció promocional Hiszpania on the Road, que ha tingut lloc a quatre ciutats de Polònia (Cracòvia, Breslau, Poznan i Varsòvia), amb l’objectiu de promocionar l’oferta turística de Catalunya entre una vuitantena d’agents de viatge polonesos.

De les reunions mantingudes amb operadors turístics polonesos especialitzats en la programació de viatges vacacionals i de negocis, destaquen les trobades mantingudes amb representants d’agències majoristes com Itaka, Nekera, Logos Tour, Carter, Atur, Best Reisen i Eccotravel i amb mitjans de comunicació com Travel Compas i Viva! La gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, explica que “es tracta d’un mercat que coneix bé la destinació i els operadors han mostrat gran interès per les novetats d’oferta per a famílies i adults only així com per la renovació de la planta hotelera. És una bona acció per explicar la reconversió turística de Lloret a un mercat on se’ns coneix i és fidel a la destinació”.

Malgrat el conflicte vigent entre Rússia i Ucraïna, Lloret Turisme ha pres part en aquesta acció perquè continua apostant per la promoció als mercats dels països de l’Est, que són mercats importants per a la destinació Costa Brava, i perquè l’aeroport Girona-Costa Brava incrementa la connexió regular amb les ciutats poloneses de Cracòvia, Breslau i Poznan.

Segons les dades turístiques de l’INE, Lloret de Mar va rebre al 2019 un total de 43.938 viatgers (3,37 del total) i que varen realitzar 287.615 pernoctacions (4,96% del total). Al 2021 va esdevenir el tercer mercat internacional, per darrera de França i Bèlgica, amb 12.725 viatgers (2,25% del total) i 81.939 pernoctacions (4’41% del total).

Galeria

Notícies relacionades

Lloret Turisme participa en diferents accions promocionals per donar a conèixer l’actualització de la destinació

Lloret Turisme participa en diferents accions promocionals per donar a conèixer l’actualització de la destinació

Aquestes darreres dues setmanes, Lloret Turisme ha dut a terme diferents accions promocionals amb l’objectiu de donar a conèixer la important inver…