Lloret Turisme intensifica la seva activitat promocional

Diferents professionals del sector s’han desplaçat a la població durant la primera quinzena d’abril per conèixer la seva oferta turística

Lloret Turisme ha iniciat el mes d’abril amb una alta activitat promocional de la destinació participant en diferents accions enfocades tant a públic final com al públic professional.

El passat dia 1 d’abril, Lloret de Mar va rebre la visita de prospecció de l’empresa sueca Korpen, una empresa especialitzada a organitzar lligues de diferents disciplines esportives que el 2015 ja va confirmar l’organització d’un esdeveniment a Lloret amb 450 participants. Aquesta és l’última visita abans de l’esdeveniment que es celebrarà de l’1 al 5 de maig i que combinarà l’activitat esportiva amb sessions formatives.

Aquesta acció ha estat coordinada pel Lloret Convention Bureau, el qual per la seva banda, es troba aquestes setmanes participant en dos famtrips dins el projecte Olot-Girona-Lloret. Els tres conventions locals que han desenvolupat aquest projecte de promoció conjunta de les destinacions d’Olot, Girona i Lloret de Mar en el segment del turisme de negocis han organitzat durant dos caps de setmana la visita a les seves poblacions de dos grups de professionals de Barcelona per tal que coneguin l’oferta específica de les tres localitats.

Seguint amb les accions enfocades al públic professional, els dies 4 i 5 d’abril la periodista francesa de la guia de viatges Le petit futé, Dominique Sallier, va visitar Lloret de Mar per tal d’actualitzar el contingut de la guia referent a Lloret. Durant la seva estada va visitar diferents establiments i va conèixer el patrimoni natural i cultural de Lloret de Mar visitant les platges i espais com els Jardins de Santa Clotilde, el cementiri modernista o el Museu del Mar.

Lloret Turisme acabarà la primera quinzena d’abril participant des d’avui i fins diumenge en la Fira B-Travel de Barcelona (anterior Saló Internacional de Turisme a Catalunya) donant a conèixer l’oferta turística de Lloret al públic català de proximitat i presentant les properes activitats que tindran lloc durant el mes de maig a Lloret com el Lloret Formula Weekend i les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs. La fira compta amb una primera jornada també enfocada als professionals durant la qual Lloret Turisme s’entrevistarà amb operadors i mitjans de comunicació i que coincideix amb el congrés Barcelona Tourism Summit on també s’assistirà per conèixer noves tendències en el sector turístic i intercanviar impressions amb altres destinacions i professionals. La segona edició de la fira B-Travel comptarà amb la presència de més de 50 països i regions del món i s’espera superar els més de 29.000 visitants que va rebre l’anterior edició.

Galeria

Notícies relacionades