Lloret Turisme organitza tres tallers gratuïts amb la Fundació Alícia per a professionals de la restauració de Lloret de Mar

Es tractaran dues temàtiques: gestió d’al·lèrgies i intoleràncies, i dietes vegetarianes i veganes

Les formacions formen part de l’Estratègia d’impuls al sector de la gastronomia 2018-2022 que l’entitat coordina amb el suport de l’Associació de Bars i Restaurants de Lloret de Mar i el Gremi d’Hostaleria de Lloret de Mar

El proper dijous 4 d’abril tindrà lloc la primera de les formacions que la Fundació Alícia impartirà a Lloret de Mar fruit de l’acord que des de fa dos anys té amb Lloret Turisme dins l’Estratègia d’impuls al sector de la gastronomia de Lloret de Mar 2018-2022, que compta amb el suport de l’Associació de Bars i Restaurants de Lloret de Mar i el Gremi d’Hostaleria de Lloret de Mar.

La formació es presenta com un taller teoricopràctic sobre la gestió d’al·lèrgies i intoleràncies en línia amb l’estratègia de la destinació per posicionar-se com una destinació turística especialitzada en la cuina de la salut.

El taller, d’unes dues hores de durada, oferirà als professionals del món de la restauració de Lloret nocions bàsiques per poder atendre amb seguretat a persones al·lèrgiques en diferents tipus d’establiments. Es farà una breu introducció sobre les al·lèrgies i intoleràncies alimentàries, es detallarà el protocol que cal seguir per poder elaborar plats sense determinats al·lèrgens de forma segura i s’ensenyaran els fonaments per saber adaptar diferents elaboracions per a persones al·lèrgiques.

El programa de formacions continuarà el dimecres 10 d’abril amb un taller sobre dietes vegetarianes i veganes i conclourà el 9 de maig amb una segona edició del taller d’al·lèrgies i intoleràncies.

Totes les formacions tindran lloc a la nova escola d’hostaleria de l’Hotel Alegria Santa Cristina de Lloret de Mar.

Les inscripcions es poden fer enviant un correu electrònic a bpous@lloret.cat. Encara hi ha places disponibles.

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme: ”Després d’una primera fase, en què la Fundació Alícia ha estat creant unes guies específiques sobre la gestió d’al·lèrgies i intoleràncies, i les dietes vegetarianes i veganes, comencem la segona fase de transmissió d’aquesta informació als professionals de la restauració de Lloret, tant al personal de cuina com al de sala o d’atenció al client. Tots els assistents rebran en finalitzar la formació una guia o manual amb un resum de tot el que s’ha treballat durant la sessió per poder fer consultes en el seu dia a dia”.

Galeria

Notícies relacionades