Lloret Turisme participa al Buy Catalunya

Es tracta del workshop més important del sector turístic de Catalunya

Avui Lloret Turisme es troba participant en el Buy Catalunya de l’Agència Catalana de Turisme, el workshop més important del sector turístic a Catalunya. El Buy Catalunya  aplega prop de 200 empreses catalanes i 150 turoperadors de 25 mercats internacionals i té com a objectiu posar en contacte els empresaris catalans amb els turoperadors i altres canals intermediaris amb el públic final.

La fórmula utilitzada per fer-ho són les entrevistes, amb una durada de 15 minuts, que s’ha revelat òptima: 2.400 entrevistes per edició en són l’exponent més evident.

Durant aquesta acció promocional, Lloret Turisme s’ha pogut entrevistar amb agències de països tradicionals com Bélgica i Països Baixos i també d’emergents com Lituània o Corea.

A més, Lloret Turisme ha tingut l’oportunitat de fer una presentació de destinació específica per productes a grups de 30-40 operadors turístics amb interessos en productes específics com són turisme esportiu i de reunions i esdeveniments.

La setmana pasada, Lloret Turisme també va participar, conjuntament amb el Patronat de Turisme Costa Brava, amb un altre workshop organitzat per l’Agència Catalana de Turisme amb 17 operadors turístics i periodistes de Moldàvia. En paraules de Jordi Orobitg, “es tracta d’un mercat emergent del  qual s’espera un creixement important a curt/mitjà termini, especialment des que la companyia Air Moldàvia opera un vol directe BCN-Chisinau des del passat mes de juny”

Notícies relacionades