Lloret Turisme, present a la fira B-Travel de Barcelona

Hi serà de l’1 al 3 d’abril per promocionar al mercat català la proposta de valor de Lloret de Mar

Lloret Turisme es troba des d’avui i fins diumenge a Barcelona participant a la fira B-Travel. Es tracta de la fira turística de referència a Catalunya amb més de 100 expositors, en representació de més de 500 empreses, i 6.500 metres quadrats de superfície expositiva.

Lloret de Mar hi és present amb un estand a l’espai del Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona per promocionar tota la seva oferta turística per a aquesta temporada. Entre les novetats que es presenten, destaquen les activitats de benestar, d’actiu – natura i cultura a l’aire lliure amb una complerta programació de visites guiades, i teatralitzades així com de descoberta de l’entorn natural. També es tornen a programar esdeveniments consolidats a la destinació com la Gran Fondo Lloret Costa Brava que tindrà lloc el proper 24 d’abril o la celebració dels  “Dies d’Aventura”,  un cap de setmana que arriba el 21 i 22 de maig amb tota una sèrie d’activitats d’actiu com són les sortides guiades amb caiac, batejos de submarinisme, sortides de vol nàutic (parasailing), paddle surf, activitats aquàtiques, bungee jumping i tastets de pàdel i golf.

A més de donar a conèixer les propostes d’activitats i el calendari d’esdeveniments, Lloret de Mar incidirà en presentar la seva proposta de valor per a les famílies i el segment Adults Only amb  allotjaments i serveis adaptats a les necessitats de cada perfil. Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme, explica que “Ens trobem a prop de Setmana Santa i Lloret és una destinació propera amb una àmplia oferta de lleure. Els darrers anys, amb la pandèmia i les restriccions de mobilitat, hem tingut l’oportunitat de mostrar al públic català un Lloret de Mar que per a molts encara és desconegut. Disposem d’una programa d’activitats de cultura, esdeveniments i propostes d’oci per gaudir de la natura durant tot l’any i una oferta d’allotjament renovada i especialitzada per als diferents tipus de públic”.

Els assistents a la fira tindran l’oportunitat de participar en un sorteig per a una escapada a Lloret de cap de setmana, una acció que pretén dinamitzar la participació de la destinació a la fira.

L’any 2021 Lloret de Mar va rebre 565.783 turistes, dels quals, 322.901, eren provinents de l’Estat Espanyol. Del total de visitants espanyols 285.095, un 88%, eren de Catalunya.

Galeria

Notícies relacionades

Lloret de Mar es reuneix amb el Secretari d’Estat de Turisme en el marc de una reunió de treball de l’Aliança de Municipis Turístics de Sol i Platja