Lloret Turisme presenta les dades de persones ateses a les oficines de turisme de gener a juliol

EQUIPAMENTS MUNICIPALS OFICINA MUSEU DEL MAR Lloret de Mar Costa BravaEn total s’han atès 65.372 persones a les oficines de turisme

Lloret Turisme, entitat de promoció turística de Lloret de Mar, ha presentat les dades estadístiques referents a les persones ateses a les oficines de turisme entre els mesos de gener i juliol que ascendeixen a un total de 65.372, unes dades similars a les de l’any passat en les quals es van atendre unes 66.000 persones. El regidor de turisme explica que “les dades es mantenen estables els darrers anys; a nivell estadístic el canvi més significatiu que hem observat fa referència al tipus de demanda, que ha passat de consultes d’allotjament i horaris de transports a peticions més relacionades amb les ofertes d’oci al municipi com poden ser les referents al patrimoni i l’oferta d’activitats en família”.  Des de Lloret Turisme  es considera que aquest canvi ve motivat principalment perquè el turista ha passat de buscar únicament el sol i platja a valorar destinacions costaneres amb complements com són la cultura, gastronomia, oferta de lleure o shopping.

Anualment passen per les oficines de turisme més de 100.000 persones a l’any i en èpoques de màxima afluència de turistes s’atén una mitjana de 450 persones al dia. Per al regidor de turisme “aquestes xifres és una mostra més del volum turístic que mou la nostra població”.

Pel que fa a les nacionalitats, des de principis d’any i fins a juliol, s’han acostat a les oficines de turisme principalment visitants de l’Estat Espanyol, un total de 28.774; de França, 15.952; de Rússia, 5.146; del Regne Unit, 4.192; d’Alemanya, 2.556 i d’ Itàlia, 2.444 persones.

Per poder fer front a la important demanda dels clients, Lloret de Mar  compta actualment amb tres oficines fixes ubicades en punts estratègics de la població, més una oficina de reforç que s’instal·la a la platja de Fenals els mesos de juliol, agost i la primera setmana de setembre.

Lloret Turisme  té les seves oficines certificades amb Q de Qualitat des de l’any 2006.

Notícies relacionades