LLORET TURISME PRESENTA LES NOVETATS PER AL 2017 A LA FIRA FITUR A MADRID

És la primera fira important del sector turístic d’enguany i es celebrarà del 18 al 22 de gener

Lloret Turisme es troba aquesta setmana a Madrid per a promocionar Lloret de Mar a la fira Fitur, la principal fira turística de l’Estat espanyol, que té lloc del 18 al 22 de gener. L’entitat s’ha desplaçat fins a la capital espanyola per a participar a la fira durant els tres dies que aquesta es troba oberta només per a professionals, de dimecres fins divendres.

Durant aquests dies es realitzaran nombroses entrevistes amb mitjans de comunicació, empreses tecnològiques i operadors turístics, als quals es presentaran algunes novetats com el calendari d’esdeveniments esportius, el nou programa de visites guiades i activitats en quatre idiomes i altres iniciatives referents a productes i esdeveniments.

Enguany s’espera l’assistència a la fira de més de 9.600 empreses, 165 països i regions i més de 230.000 visitants.

A més de Lloret Turisme, s’han desplaçat fins a Madrid altres representants d’empreses turístiques de la vila com Evenia Hotels, Guitart Hotels, Samba Hotels, Hotel Acapulco, Hotel Acacias, Hotel Xaine i les agències Viatges Guifré i Traveltec.

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme: “Aquest any dedicarem un esforç important a promocionar el turisme esportiu i començarem ja fent-ho a Fitur. A hores d’ara tenim ja setze esdeveniments esportius confirmats, entre tornejos i competicions, el que fa que durant gairebé tots els mesos de l’any tinguem competicions a la vila. Aquests esdeveniments, a més de portar gent directament, poden ser molt interessants per als operadors turístics i hotels per a crear paquets i vendre conjuntament el producte”.

Els mercat espanyol segueix, un any més, com el principal mercat emissor de Lloret de Mar. A falta de tenir les xifres definitives de tancament del 2016, fins al 30 de novembre, Lloret va rebre 392.889 visitants de procedència espanyola, una xifra que representa ja un augment del 7% respecte al total de visitants de 2015

Demà a la nit es farà entrega dels certificats Q de Qualitat Turística que atorga l’ICTE als hotels Aqua Hotel Bertran, l’hotel Anabel, l’hotel Marsol i l’hotel Santa Marta; en restauració, al KFC Lloret de Mar i el McDonald’s, ubicat a l’avinguda Just Marlès, i en activitats complementàries, al Jet Ski i el Lloret Water-Xtreme.

 

 

Galeria

Notícies relacionades