Obert el termini d’inscripció per a la IV edició dels “AMT Smart Destinations Awards”

El termini d'inscripció per a la propera edició dels "AMT Smart Destinations Awards" és de l'17 de març a el 14 d'abril de 2021

El proper dia 20 de maig del 2021, l’Institut Tecnològic Hoteler lliurarà, en el marc de la Fira Internacional de Turisme (FITUR), els AMT Smart Destinations Awards. L’Institut Tecnològic Hoteler juntament amb l’Aliança de municipis turístics de sol i platja (AMT), organitza enguany la quarta edició dels “AMT Smart Destinations Awards”, on es premiaran especialment aquelles solucions que ajudin a reprendre l’activitat i a potenciar el turisme en la situació actual.

El termini d’inscripció s’ha obert eln17 de març de 2021 i es tancarà el 14 d’abril. La presentació de les candidatures es podrà realitzar a través del web: www.ithotelero.com/fiturtechy/ith-smart-destinations-awards/.

De totes les candidatures, només els tres finalistes de cada categoria tindran oportunitat de presentar les seves solucions en el fòrum #techYdestino de FITURTECHY, espai dedicat a la innovació i tecnologia en destinacions, en el marc de la fira internacional de turisme, FITUR. Els AMT Smart Destinations Awards se celebraran el dijous 20 de maig a la sessió de tarda, tancant la jornada amb el nomenament d’un guanyador per categoria.

Les tres solucions finalistes per categoria es comunicaran el proper mes de maig, abans de la celebració de FITURTECHY. A més, quedaran incloses en un catàleg en línia de solucions tecnològiques que es remetrà a l’Aliança de Municipis Turístics Sol i Platja (AMT).Les solucions i eines tecnològiques poden aplicar a cinc categories diferenciades:

  • Governança i gestió pública
  • Interacció amb el turista i ciutadà
  • Accessibilitat
  • Sostenibilitat mediambiental
  • Promoció i màrqueting de la destinació

 

El jurat dels AMT Smart Destinations Awards està conformat pels representants de l’Aliança de Municipis Turístics Sol i Platja (AMT): Ajuntament de Salou, Ajuntament de Lloret de Mar, Ajuntament de Calvià, Ajuntament de Torremolinos, Ajuntament de Benidorm, Ajuntament de Adeje, Ajuntament d’Arona i l’Ajuntament de San Bartolomé de Tirajana, així com un grup d’especialistes professionals de sector hoteler i de l’àmbit turístic nacional, de Invat-tur, Segittur, Fitur, ITH i Thinktur.

Els guanyadors de l’edició 2020 van ser: Travelest, en la categoria de “Interacció amb el turista i ciutadà”, Envirosuite que va aconseguir el premi a la millor eina en la categoria de ‘Sostenibilitat’; a la categoria de ‘Promoció i màrqueting’ va ser premiada la Plataforma Yarr TV #SocialDestination. Tecnalia i Diputació Foral de Guipuzkoa (DFG) va ser premiada en la categoria de ‘Governança i gestió pública’ i, el premi en la categoria de ‘Accessibilitat’, es va lliurar a ILUNION Hotels.

Galeria

Notícies relacionades