Una espectacular exhibició de Ferrari en circuit urbà, novetat al Lloret Formula Weekend

Del 8 al 10 de maig, Lloret de Mar es tematitza al voltant del Gran Premi de Fórmula 1

LLWN-26L’espectacle gratuït Motor Show portarà a l’avinguda de Just Marlès una impressionant exhibició de Ferraris, BMW, Lamborghini i KTM amb pilots professionals en un espectacle únic del qual es podrà gaudir des d’unes graderies que s’instal·laran a la mateixa avinguda, amb un cost de 5€, i que tenen una capacitat per a 300 persones. El xou, que tindrà lloc el divendres de 19 a 20 h i el dissabte de 22 a 23 h, és la novetat d’aquesta edició del Lloret Formula Weekend, que arriba amb nombroses propostes, com el Formula Kids, el Formula Village o una concentració de vehicles clàssics dissabte al matí al passeig d’Agustí Font.

El Formula Kids serà un espai ubicat al passeig Jacint Verdaguer on els més petits podran viure el seu particular món del motor: circuit de minikarts, circuit de cotxes elèctrics, circuit de quads i moltes altres activitats infantils.

El Formula Village serà la cita obligada per als amants del motor, que podran viure l’experiència de pilotar un autèntic Ferrari pels carrers de Lloret, demostrar la seva habilitat al volant d’uns karts, participar en una competició de simulació i provar el que se sent canviant les rodes d’un F1 en una activitat de Pit Stop única.

Enguany també s’ha incorporat la Formula Disco, en què diferents discoteques de Lloret oferiran les festes més genuïnes i el millor ambient per als fans de la F1.

Per completar tot aquest cap de setmana, el divendres també hi ha la Lloret Night Shopping, una festa comercial en què les botigues obriran fins a mitjanit i que es combina amb diferents activitats musicals i gastronòmiques a l’aire lliure.

Lloret de Mar sempre ha estat una referència per als seguidors de F1. L’any 2013 es va signar un acord amb el Circuit Barcelona-Catalunya per crear el Lloret Formula Weekend, un cap de setmana temàtic que coincideix amb el Gran Premi d’Espanya de F1 i en què les dues entitats col·laboren per promocionar i fer la màxima difusió d’aquest esdeveniment. Més informació:

http://formulaweekend.lloretdemar.org/ca

Notícies relacionades