El càmping Lloret Blau celebra el 50 aniversari

Va ser un dels primers càmpings oberts a Lloret de Mar  i està aplicant un ampli projecte de millora d’instal·lacions

El càmping Lloret Blau celebra enguany el 50 aniversari de la seva creació en ple procés de millora d’instal·lacions per potenciar la seva oferta turística i captar clientela familiar. La inversió s’emmarca de ple en la dinàmica de reposicionament i actualització que la destinació està portant a terme des de fa uns anys.

L’establiment va obrir les portes l’any 1964 amb el nom de càmping Lloret i des de llavors fins a l’any 2011 va ser conegut com a càmping Lloret Europ, marca de la cadena Betsa que el va gestionar durant aquest període. La família propietària del terreny en va assumir la gestió a partir del 2012 i està portant endavant l’actual projecte de millora d’instal·lacions, ja amb el nom de càmping Lloret Blau. Van ser els germans Mª Dolores i Luis Conill els que van obrir el càmping i ara és Jorge Raventós, fill de Mª Dolores Conill, qui el dirigeix.

De terreny de cultiu a càmping

En els seus orígens, la finca familiar on es troba el càmping Lloret Blau estava destinada al conreu i tenia una típica masia del segle XIX que encara es conserva. L’obertura de l’establiment s’emmarca en el “boom” del turisme a la Costa Brava durant els anys 60. De fet, va ser un dels primers càmpings del municipi de Lloret de Mar. Al principi només oferia als turistes, pràcticament tots estrangers, parcel·les per acampar, uns sanitaris, bar i un petit supermercat, com feien els càmpings d’aquella època.

Amb el pas dels anys, el càmping va anar millorant i modernitzant les instal·lacions, es va reparcel·lar i va construir una piscina. Actualment, el Lloret Blau ofereix 212 parcel·les i està immers en un ambiciós projecte de millora que s’anirà materialitzant al llarg dels propers anys. De moment, acaba d’inaugurar una àrea de servei per a autocaravanes a l’entrada i una zona de picnic amb taules i barbacoes. El pla també preveu la instal·lació progressiva de bungalows o mòbil-homes a partir de 2015 o 2016 i reformar els edificis de sanitaris i la zona de la piscina, a més de restaurar la masia on hi ha el bar i restaurant.

Objectius: clientela familiar i turisme esportiu

El càmping Lloret Blau, situat en ple centre de Lloret i a pocs minuts de la platja, va inaugurar la temporada el passat mes de maig i romandrà obert fins a final de setembre. La seva clientela actual està formada per gent gran en temporada baixa i famílies i grups de joves a l‘estiu. Per nacionalitats, destaquen els holandesos, francesos, belgues, alemanys i italians, a més dels espanyols. Ara l’objectiu d’aquest càmping urbà és potenciar la clientela familiar i el turisme esportiu, atesa la seva proximitat a les instal·lacions esportives municipals.

 

Notícies relacionades

Lloret Turisme participa en diferents accions promocionals per donar a conèixer l’actualització de la destinació

Lloret Turisme participa en diferents accions promocionals per donar a conèixer l’actualització de la destinació

Aquestes darreres dues setmanes, Lloret Turisme ha dut a terme diferents accions promocionals amb l’objectiu de donar a conèixer la important inver…