La campanya #viulloret guanya el guardó de la categoria millor campanya de destinació local en el marc de la Nit Alimara

Enguany es celebra la XXXI edició d’aquests premis dedicats a la promoció turística

Premi_Alimara_Destinacio_Lloret_02Lloret Turisme va assistir ahir a l’Hotel Alimara de Barcelona per recollir el premi, en la categoria destinació, per la campanya #ViuLloret, considerada pel jurat com a millor campanya de promoció turística de destinació local del 2014

El jurat ha destacat “el seu concepte innovador, amb un format fresc i creatiu que trenca els tòpics de Lloret de Mar com a destinació de turisme massiu de sol i platja. Partint de comentaris a les xarxes socials poc favorables de la gent, dóna respostes que permeten descobrir altres atractius del municipi per incentivar el turisme familiar, de natura i esportiu”. I han afegit que: “És una campanya molt imaginativa que fomenta el turisme de proximitat”.

Jordi Orobitg, regidor de Turisme, ha recollit el guardó de mans de Sara Jaurrieta, regidora de l’Ajuntament de Barcelona. Pel regidor de Turisme, “és tracta d’un reconeixement important per la destinació perquè ha estat una aposta valenta que justament buscava trencar amb els tòpics que estan especialment arrelats en el públic català i de proximitat, i per tant ens fa especial il·lusió que s’hagi valorat en aquest context”. I ha afegit “l’esforç de Lloret de Mar s’ha centrat els darrers anys en una diversificació i especialització de la nostra oferta turística i ara és important que tot aquest ampli ventall de possibilitats que tenim per a tots els públics sigui conegut”.

El Jurat dels Premis Alimara es compon per representants del sector turístic, del món de la comunicació turística, de les arts gràfiques i de la producció digital, i per representants del CETT. Les campanyes i el material de promoció turístic presentats són avaluats pel jurat d’acord amb el mateix concepte de la campanya, per la incorporació de la innovació, per la creativitat i el disseny, i per l’ús de les TIC.

A més, Lloret Turisme participa aquests dies, conjuntament amb el Patronat de Turisme Costa Brava, a la fira B-Travel, que té lloc del 17 al 19 d’abril a Barcelona, per a promocionar la seva oferta turística entre el turisme de proximitat.

Notícies relacionades