LLORET TURISME PARTICIPA EN CINC ACCIONS INTERNACIONALS DE PROMOCIÓ DE LA DESTINACIÓ

S’ha participat en dos workshops, un viatge de familiarització i dos viatges de premsa

Com cada any, la finalització del període de vacances estival representa la reactivació de les accions de promoció en el sector turístic. Durant la segona quinzena de setembre, Lloret Turisme ha potenciat la campanya de promoció exterior de la destinació amb la participació en cinc accions enfocades al públic internacional.

La primera acció va tenir lloc el 23 de setembre a Girona amb la participació en un workshop organitzat pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona i l’OET de Frankfurt, específic per als membres del seu club de Cultura i Patrimoni. Lloret Turisme hi va ser present representant el Museu Obert de Lloret i entrevistant-se amb nou operadors turístics als quals es va informar sobre l’oferta cultural de Lloret així com d’altres productes en els quals estaven interessats com cicloturisme o senderisme i camí de ronda.

Del 26 al 28 de setembre va tenir lloc un viatge de familiarització amb vuit venedors del centre d’atenció telefònica de l’operador Jet2 Holidays. Durant la seva estada a Lloret varen visitar diversos establiments hotelers per conèixer de primera mà l’oferta turística de la destinació i van poder participar en algunes activitats d’oci com una visita als Jardins de Santa Clotilde o una sortida de marxa nòrdica pel camí de ronda de Lloret.

El mateix dia 28 es va participar també en el Buy Catalunya, una de les accions més potents de promoció turística organitzada per l’Agència Catalana de Turisme que es celebra anualment a Barcelona. Enguany hi van participar més de 150 operadors internacionals, dinou dels quals es van entrevistar amb Lloret Turisme interessats especialment en informació genèrica de la destinació.

A més a més, durant aquest període han visitat la destinació dos grups de periodistes procedents d’Alemanya i Irlanda els quals van coincidir a Lloret durant l’últim cap de setmana de setembre. El viatge de premsa procedent d’Alemanya va comptar amb quatre participants i, durant els dos dies que van estar a Lloret convidats per Lloret Turisme, varen poder conèixer el patrimoni cultural de Lloret amb visites al centre històric i als Jardins, la gastronomia i el camí de ronda participant en la 36a edició de la tradicional Marxa de les Platges de Lloret. Pel que fa al grup d’irlandesos, la seva estada a Lloret va ser més curta i varen poder conèixer la destinació amb una visita als Jardins i una reunió amb els representants de Lloret Turisme.

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme: “Hem iniciat el nou curs escolar amb una intensa activitat promocional que ens ha permès promocionar la destinació en alguns dels nostres mercats prioritaris. Les nostres accions continuaran ara amb la participació en un viatge de familiarització de l’operador turístic Thomas Cook la setmana que ve, la coorganització juntament amb el Patronat Costa Brava del Costa Brava Business Day en el segment MICE, que tindrà lloc a Lloret el 20 d’octubre i la presència en la World Travel Market a Londres, una de les principals fires turístiques en l’àmbit internacional en la qual participem cada any a principis de novembre.”

Galeria

Notícies relacionades

Lloret Turisme participa en diferents accions promocionals per donar a conèixer l’actualització de la destinació

Lloret Turisme participa en diferents accions promocionals per donar a conèixer l’actualització de la destinació

Aquestes darreres dues setmanes, Lloret Turisme ha dut a terme diferents accions promocionals amb l’objectiu de donar a conèixer la important inver…