Lloret Turisme participa en diferents accions promocionals per donar a conèixer l’actualització de la destinació

Recentment ha estat a Madrid i la setmana passada a Gent (Bèlgica)

Aquestes darreres dues setmanes, Lloret Turisme ha dut a terme diferents accions promocionals amb l’objectiu de donar a conèixer la important inversió publico-privada dels darrers anys i les novetats que presenta la destinació per a aquest 2022.

La primera acció es va dur a terme a Madrid i va comptar amb dues parts, una breu presentació i posteriorment un actuació teatralitzada a càrrec d’Amargura Cultural, empresa de projectes culturals, que va descobrir als assistents la vinculació de Lloret de Mar amb el rei dels coctelers, Constante Ribalaigua, i l’escriptor Ernest Hemingway, ara que coincideix amb el Centenari del Daiquiri núm. 4. En total varen assistir-hi 12 mitjans de premsa i 58 operadors turístics. Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme, explica que “aquesta vinculació històrica ens funciona com a fil conductor per  mostrar una destinació de sol i platja urbana actualitzada amb una bona oferta complementària en cultura i lleure que ha sorprès els assistents, ja que en gran part la desconeixien”.

Per altra banda, la setmana passada Lloret Turisme va participar en l’acció promocional organitzada pel Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona a la ciutat belga de Gent, l’exposició immersiva «Inside Dalí», que acull l’espai Lichtkerk fins al 30 de juny. A aquesta acció promocional van assistir-hi operadors turístics com Adagio, VOS Travel, TUI Travel Shops, i mitjans de comunicació belgues com De Zondag i Het Nieuwsblad. Elizabeth Keegan destaca que “el mercat belga és un dels nostres mercats més tradicionals i fidels; amb la participació en aquesta acció hem pogut incidir en traslladar aquest missatge d’actualització de la destinació amb una important inversió en oferta hotelera amb especialització en famílies o i en adults only. A banda d’aquesta acció promocional, Lloret Turisme també va aprofitar la seva presència a Bèlgica per visitar diferents operadors que fa anys que treballen amb Lloret com són Alke Reizen, Viatges Leonard o Generaltour.

A més, seguint el pla d’accions de Lloret Turisme 2022, que ha apostat per reforçar la comunicació en aquest mercat, es va dur a terme un viatge de premsa amb 4 mitjans belgues i 2 holandesos que varen poder gaudir d’activitats a l’aire lliure com una excursió en caiac, senderisme, sortida en vaixell o golf; de la cultura amb una ruta indiana al centre de Lloret o de la gastronomia degustant menús en diferents restaurants de la vila.

Mercat belga a Lloret de Mar

El turisme belga el 2019 va generar 316.808 pernoctacions, un 5,46% del total, esdevenint el cinquè mercat més important per darrere de França, el Regne Unit, Alemanya i Rússia.

El 2021 va esdevenir el segon mercat, per darrere de França, amb 111.900 pernoctacions, un 5,48% del total.

Galeria

Notícies relacionades