Lloret Turisme present al 7è fòrum d’Exceltur

El tema central ha estat el turisme com a sector clau per reforçar la marca de pais

Lloret Turisme 7è fòrum d'ExcelturL’Alcalde de Lloret de Mar, Romà Codina; el regidor de turisme, Jordi Orobitg i el President del Gremi d’Hotelers, Enric Dotras han assistit avui al 7è fòrum d’Exceltur, al Centre de Convencions del recinte ferial IFEMA on demà s’inicia la fira FITUR, la principal fira turística de l’Estat Espanyol.

En el marc d’aquesta jornada, que reuneix els principals professionals del sector turístic, l’Alcalde i el regidor han mantingut reunions amb Jose Luis Zoreda, Vicepresident Executiu de Exceltur i amb Antonio López d’Ayala, president de Segittur, entitat depedent del Ministeri d’Industria i Turisme per potenciar la innovació en el turisme i que gestiona els fons europeus en aquest àmbit. L’objectiu d’aquestes trobades es mantenir les aliances estratègiques a nivell supramunicipal amb els principals prescriptors turístics i conèixer de primera mà les novetats del sector.

A la fira FITUR també estan previstes trobades amb els principals operadors turístics i amb els centres de promoció turística dels principals mercats emissors.

Notícies relacionades