LLORET TURISME PROMOCIONA EL PATRIMONI CULTURAL DE LLORET EN ELS MERCATS INTERNACIONALS

Ha dut a terme accions en els mercats rus, italià i francès

Lloret Turisme, entitat de promoció de Lloret de Mar com a destinació turística, es troba aquest mes immers en una frenètica activitat promocional en l’àmbit nacional i internacional.

Després de participar a la fira turística ITB a Berlín, a la fira esportiva Expo Sports Outdoor a Barcelona i en un workshop amb agents de viatges espanyols la setmana passada, l’activitat promocional de Lloret Turisme continua amb la promoció del producte cultural de Lloret en els mercats internacionals.

Aquesta setmana, de dilluns a dimecres, els representants de Lloret Turisme han estat a Moscou participant a la fira MITT, la principal fira turística de Rússia, on han presentat la destinació i el patrimoni cultural de Lloret a alguns dels operadors que comercialitzen la destinació en el mercat rus com Coral Travel, Tez Tour, Terramar Tour, Libratur Group, Anex Tour, Sunmar o TUI Rússia. A més de reunir-se amb aquests operadors també han fet una visita a les oficines centrals de la capital russa de Coral Travel i Sunmar, principals marques d’OTI Holding, on han dut a terme una presentació davant una trentena d’agents.

Coincidint amb aquestes accions, dimarts passat l’hotel lloretenc Delamar va rebre un reconeixement de Coral Travel que el certifica com un dels 10 millors hotels d’entre els 6.500 que conformen l’oferta turística mundial de l’operador.

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme: “Quan viatja, el turista rus està molt interessat a conèixer la cultura i els elements patrimonials dels llocs que visita, per la qual cosa aquest any hem centrat els esforços a explicar-los tot el patrimoni que tenim a Lloret. La inauguració el passat novembre de Can Font, que ha significat la consolidació de la Ruta Indiana, i la propera inauguració del Turó Rodó a l’abril ens han servit com a exemples per presentar l’oferta cultural de la nostra vila així com els elements propers que es poden visitar des de Lloret com la Vila Vella de Tossa o el Call de Girona”.

Seguint amb la promoció cultural de la destinació, durant el mes de març també s’han coordinat dues accions amb prescriptors internacionals que han vingut a conèixer el patrimoni cultural de Lloret de Mar. Per una banda, la setmana passada es va desplaçar fins a Lloret de Mar el bloguer italià Stefano Bagnasco, autor del blog checkinblog.it, en una visita de tres dies durant els quals va tenir l’oportunitat de recórrer el patrimoni indià de Lloret, el camí de ronda i altres espais com el Turó Rodó o els Jardins de Santa Clotilde. Així mateix, avui es troba de visita a Lloret el periodista francès Eric Delon, redactor de Le Parisien Magazine, el suplement del diari nacional francès Le Parisien, per recollir material i escriure en el seu mitjà sobre la Ruta dels Indians de Lloret.

Keegan afegeix: “Treballar amb prescriptors i aconseguir que visitin Lloret ens ofereix una oportunitat única perquè coneguin de primera mà i amb més profunditat tot el que Lloret ofereix com a destinació turística”.

Aquest cap de setmana Lloret Turisme també serà present a la fira Bebés & Mamás de Barcelona promocionant la destinació en el públic familiar de proximitat.

 

Galeria

Notícies relacionades