Tres grups d’agents especialitzats en turisme esportiu han visitat l’oferta esportiva de Lloret de Mar durant el mes d’octubre

Es tracta de professionals de Suïssa, Bèlgica i  els països nòrdics que organitzen estades internacionals de grups d’esportistes de diferents disciplines

Durant el mes d’octubre, tretze professionals especialitzats en turisme esportiu han visitat Lloret de Mar en tres estades coordinades per Lloret Turisme amb l’objectiu de conèixer les instal·lacions esportives municipals i descobrir de primera mà l’oferta amb què compta la destinació per a aquest producte turístic específic.

El primer grup a arribar va ser l’agència suïssa Sport 7, que va visitar Lloret de Mar el dia 1 d’octubre seguit del grup belga de l’agència SportStages el dia 21. En tots dos casos es tractava d’accions sorgides després de visites comercials als països d’origen organitzades pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona en les quals es va copsar el seu interès per conèixer la destinació i la seva oferta especialitzada. Els agents van visitar les instal·lacions esportives municipals, diferents hotels certificats en turisme esportiu i també es van interessar per l’oferta cicloturista de Lloret i per les rutes que es poden seguir pel territori agafant com a punt de partida Lloret de Mar.

Més recentment, aquest dissabte passat Lloret va rebre la visita d’un grup de nou agents dels països nòrdics especialitzats en les disciplines de pàdel, natació, futbol i esports col·lectius que van arribar de la mà de l’Agència Catalana de Turisme. El grup, a més de visitar les instal·lacions esportives municipals, va visitar hotels certificats en turisme esportiu i en cicloturisme com són l’Hotel Rosamar Es Blau, el Gran Hotel Monterrey i l’Hotel Samba, i van poder veure l’estat de la reforma del nou hotel L’Azure que en breu també s’adherirà a una marca d’especialització esportiva.

Precisament amb l’objectiu d’aprofundir en el coneixement sobre el mercat nòrdic, Lloret Turisme va participar el dia 30 de setembre en la formació “El turisme esportiu en els països nòrdics”, organitzada per INDESCAT i l’ACT. Una jornada oberta a empreses i municipis certificats per conèixer millor les necessitats d’aquest mercat i poder adaptar l’oferta i les accions promocionals a les seves característiques i requeriments.

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme: “El turisme esportiu segueix essent un dels nostres productes més rellevants per a la desestacionalització de la temporada turística ja que es concentra fora dels mesos tradicionals d’estiu. Des de 2006 que estem certificats per l’ACT i actualment som la destinació amb més disciplines certificades: ciclisme, atletisme, natació, futbol, triatló i esports col·lectius.”

Aquesta setmana la destinació ha rebut novament l’equip d’inspecció de l’Agència Catalana de Turisme per certificar nous hotels en turisme esportiu com l’Hotel Santa Marta o el Gran Hotel Monterrey, els quals en breu se sumaran als allotjaments certificats amb els quals ja compta la destinació.

Galeria

Notícies relacionades

Lloret de Mar es reuneix amb el Secretari d’Estat de Turisme en el marc de una reunió de treball de l’Aliança de Municipis Turístics de Sol i Platja